Veelgestelde vragen

WAT U ALTIJD AL WILDE WETEN

Een van de grote voordelen van een website maken via Think Business is dat het GEEN doe-het-zelf is. Ook al lijkt het op het eerste zicht makkelijk om met een doe-het-zelf oplossing een website in elkaar te steken die er attractief kan uitzien - er  zijn ook heel wat nadelen.
  • Je moet het nog altijd zelf doen & zelf onderhouden
  • De thema's zijn beperkt
  • Vaak moet je bijbetalen voor extra pagina's of extra functies
  • Uitbreidingen en maatwerk is niet mogelijk
  • Er is altijd een leercurve.
Bij ons begint alles met het kiezen van een thema uit honderden kwalitatieve exemplaren, daarna neemt Think Business het werk met plezier van u over. Think Business heeft het beste van "traditioneel" webdesign in een product gegoten met meer flexibiliteit en mogelijkheden dan website builders, met ondersteuning en dit voor een betere prijs.
Een eigen website beginnen is super eenvoudig. De opdracht van Think Business is heel duidelijk: u zoveel mogelijk tijd besparen. Niet enkel bij het maken van de website maar ook voor het onderhouden ervan. We starten altijd met een "intake" gesprek. Hierin worden alle zaken opgenomen om direct aan de slag te kunnen gaan. (keuze van een domeinnaam, een aantal mogelijke thema's voorstellen). Hoe snel de website opgeleverd wordt heeft ook veel te maken met de hoeveelheid tijd die u er kan aan besteden. Bij Think Business kan u zelfs het schrijven van teksten en voorzien van beelden indien gewenst volledig aan ons overlaten.  
Een goede voorbereiding bevordert het project. U kan bijvoorbeeld al nadenken over uw domeinnaam (of u hebt er misschien al een). U hebt misschien ook al wat beeld- en tekstmateriaal dat u op de website zou willen inpassen. Hoewel dit allemaal geen vereisten zijn aan het begin van het project, kan het de totale doorlooptijd tussen intake en oplevering flink inkorten. Onze specialisten staan natuurlijk klaar om u bij dit alles te helpen.