een website laten maken

EEN WEBSITE ZONDER ZORGEN

Uw website altijd up-to-date hebben zonder zorgen, kan dat?

HOEVEEL KOST EEN WEBSITE LATEN MAKEN?

Een website laten maken of online reclame maken is iets waar iedere KMO of éénmanszaak periodiek aan denkt. We hebben in de afgelopen jaren met vele ondernemers zoals u aan tafel gezeten en hoorden eigenlijk altijd hetzelfde verhaal. Wij noemen dat het verhaal van Karel en Jan.

Hoe verloopt een website laten maken meestal

Karel is een ondernemer en wil een website laten maken want  hij is trots op zijn zaak. Karel wil, net zoals u,  vooral niet teveel geld uitgeven, maar slim investeren. Op die manier hoopt hij met bescheiden middelen toch resultaten te boeken.

Jan is een account manager van een groot webdesign bureau. Daarom spreekt hij met Karel onmiddellijk over de plannen om een uitgebreide website te laten maken. Jan legt uit hoe belangrijk een mooie website is en doet zijn verkoopspraatje. Karel luistert, al heeft hij snel door  dat het wellicht te duur zal zijn voor wat hij nodig heeft.

Even later krijgt Karel de offerte van Jan, en inderdaad – te duur. Karel twijfelt. Moet hij dan echt zoveel geld uitgeven? Zijn er geen alternatieven. Moet hij het zelf doen?

Think Business heeft het antwoord voor Karel en voor u.

U wil niet zomaar een website laten maken. Wat u wil is sterk online aanwezig zijn, zodat dit klanten oplevert. Als het kan met partner die ervoor zorgt dat ALLES up to date blijft (ook de inhoud en de foto’s) – zodat u zich op uw zaak kan richten.

Onze missie is ervoor zorgen dat u dankzij onze inspanningen online rendabel wordt en dus extra klanten werft. U krijgt veel meer van ons dan een website of webshop alleen.

1.Kiezen

Onze specialisten helpen u kiezen uit honderden professionele thema’s. Er is altijd een ontwerp waarmee we van start kunnen gaan. Hiermee kunnen we de kostprijs van webdesign heel fel verminderen. We kiezen ook samen met u naar gepaste zoekwoorden.

2.Personaliseren

Het thema is enkel de basis. Het zijn uw beelden, teksten. Daardoor krijgt uw website een uniek uitstraling. Dankzij onze specialisten wordt alles netjes ingepast wordt en worden er enkel modules aan het website ontwerp toegevoegd die voor u een meerwaarde hebben.

3.Genieten

We brengen de website online en verbinden deze aan uw domeinnaam. Genieten van eigen website was nog nooit zo makkelijk. Dat komt omdat onze specialisten het onderhoud en de updates met plezier voor u doen. Uw website blijft zo altijd up to date. Hierdoor hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat uw website niet meer mee is, er veroudert uitziet, of niet goed meer werkt.

UW WEBSITE LATEN MAKEN MET THINK BUSINESS

Met de oplossingen van Think Business kan u op beide oren slapen

Ondersteuning van A tot Z. Uw webshop of website laten maken zonder zorgen, vandaag en morgen.

Teruggebeld worden